What people say about us

You are here

Folkpop op zijn mooist. Complexloos ook... Opnieuw ben ik stevig onder de indruk van de wondermooie stem van Staljanssens. Zacht en zoet, maar met een pittig nasmaakje. In het refrein laat ze haar stem even overslaan en elke keer lig ik in zwijm. (Read more)

Quinten Jacobs
Luminous Dash

Leading lady Dorien Staljanssens maakt telkens indruk, fantastische stem en dito pianospel. Net als de duizelingwekkende close harmony die de groep telkens weer weet neer te zetten. Perfect op elkaar ingespeeld heet dat dan. Mocht synchrone zang een olympische discipline zijn, dan had het vaderland er meteen een ernstige medaillekandidaat bij. (Read more)

Wouter De Sutter
Kinkystarcesoir

The sweetest voices mortal ever heard, Stealing upon the ear deliciously, Tuned to all sweet accord and harmony, So that they seemed far too sweet for earth, And more like voices of an angel-birth.

Els Van Doorslaer
Fan

Sophia en Pablo Neruda koppelen filosofische wijsheid aan songtalent. (Read more)

Phillipe De Cleen
da.Music

Drie mooie dames die dan ook nog eens vocaal getalenteerd zijn en die muzikale kwaliteiten bezitten waar menig ander muzikant jaloers van wordt.

Jo Delahaye
Folk Magazine

Wanneer de drie dames samen zingen, krijg ik het gevoel dat ze stiekem zussen hadden moeten zijn. Hun stemmen zijn perfect op elkaar ingespeeld en het geheel klinkt op alle vlakken voortreffelijk.

Emma Delhaise
Blog Bib Gent

Dorien Staljanssens nam haar gitaar zonder schroom ter hand en kreeg iedereen meteen stil. Doorgaans speelt ze in band maar hier zoog ze ons moederziel alleen mee in haar levensverhaal. Zonder microfoon leek het alsof we relax bij haar thuis op de sofa lagen. We sloten onze ogen en genoten.

Jeroen-Jan Vroman
De Gentenaar

Haar stem heeft Staljanssens mee, en ook de energie tussen haar en haar medebandleden zit goed.

Magali Degrande
Het Nieuwsblad

They Don't Die

Radio 1

On The Edge

Radio 2
De Lage Landen

The Clown And The Juggler

NPO Radio 1

Loneliness

De Regel van 3S
Ketnet

Nothing to Say

The Voice
VTM, 2016

Sympathiek en ontwapenend, maar verrassend degelijk en matuur. (Read more)

Antoine Legat
Rootstime